Osobni savjetnik za pravnike

Pravni portal ingbiro.com je neizostavni alat za sve pravnike i one koji u svojem radu trebaju podatke i savjete iz područja prava.
Ono što je bitno i po čemu se ističemo – Pravni portal je jedina prava polazna točka za traženje odgovora rasipanih na milijunima internetskih stranica. Ne treba lutati bespućima interneta u potrazi za odgovarajućom sudskom praksom i važećim zakonskim propisima, Uredništvo Pravnog portala je prve početne pretrage, selekciju, pročišćavanja, uredničke stručne recenzije, kontrolu i redovno ažuriranje propisa, sudskih odluka te povezanih stručnih tema već obavilo.

Prednosti pretplate:
najcjelovitiji i najažurniji Pravni portal s objedinjenim bazama pročišćenih pravnih informacija dostupan 0-24
najpouzdaniji pregled važećeg zakonodavstva RH od 1958. godine + propisi EU
pročišćeni tekstovi zakona
povezano više od 20.000 hrvatskih i europskih propisa, 3000 znanstvenih i stručnih članaka, 17.000 sudskih odluka, mišljenja upravnih tijela, izračun sudskih pristojbi, plaća, ugovora, honorara i naknada, obrasci, pitanja/odgovori
brzo do pravnog mišljenja putem 80.000 poveznica
dnevno ažurirani sadržaji uz kontrolu stručnog Uredničkog tima
stalna pomoć korisnicima u snalaženju i pretrazi sadržaja
iskoristite pravo na besplatne pravne savjete za pretplatnike Pravnog portala ingbiro.com o važenju i primjeni propisa
Vaš osobni pravni savjetnik za manje od 9 kn po danu
responzivni dizajn omogućuje korištenje na svakom uređaju u svakom trenutku

PLUS
više od 600 stručnih članaka objavljenih u tematskim zbornicima radova iz svih područja prava – BESPLATNO ZA SVAKOG PRETPLATNIKA

/ 20.000 /

hrvatskih i europskih propisa s izmjenama i dopunama

/ 17.000 /

principijelnih sudskih odluka hrvatskih i europskih sudova

/ 3000 /

članaka objavljenih u Hrvatskoj pravnoj reviji

/ 80.000 /

uredničkih interaktivnih poveznica između sadržaja

/ 1500 /

službenih mišljenja upravnih tijela

/ 700 /

stručnih članaka objavljenih u zbornicama radova

/ 500 /

Q/A – na Vaša pitanja odgovaraju stručnjaci iz svih pravnih područja

/ Svi /

službeni obrasci Porezne uprave

/ Izračun /

Izračun sudskih pristojbi, plaća, ugovora, honorara i naknada

Z akonodavstvo na dodir prsta. I više od toga: sudske odluke, pročišćeni tekstovi propisa, ažurirani pregled zakona RH i EU, stručni članci... Pregledno i lako za korištenje. Pravni portal osnovan 2009., danas je VODEĆI u omogućavanju pristupa PROVJERENIM pravnim informacijama.
Od baze podataka prerastao je u neizostavni moćni alat za sve pravnike i one koji u svojem radu trebaju podatke i savjete iz područja prava. Pravni portal je inovativno rješenje s jednostavnim funkcionalnim mogućnostima potrage za traženom informacijom i povezanim skupom podataka koji rješavaju neko pravno pitanje.
Relevantnost rezultata istraživanja i pouzdanost pronađene informacije na ingbiro.com je zajamčena.
Sadržaj na ingbiro.com urednički tim ažurira dnevno: novim propisima, sudskim odlukama, stručnim člancima, mišljenjima i drugim sadržajima. Sve to je potvrda da se sa sigurnošću možete osloniti na Pravni portal ingbiro.com, tretirati ga kao da je dio Vašeg tima, konzultirati ga, pozivati se na sadržaj i činjenični i pravni temelj koji Vam pruža, koristiti ga kao pomoć u svakom trenutku, štedeći vrijeme, a i novac. / Više o sadržaju... /
Uz responzivni dizajn osigurali smo i ugodnije i lakše korištenje u svakom trenutku na svim uređajima. I da, o brzini kojom dobivate odgovor i uštedi vremena, jer Vaš novi pravni savjetnik košta manje od 9 kuna po danu, ne moramo ni pisati.

"Pravni portal ingbiro.com je lider u brzom i jednostavnom pristupu i korištenju pravnih informacija i sadržaja."

 

Što je Pravni portal?

Zakonodavstvo na dodir prsta. I više od toga: cjeloviti sadržaji od sudske prakse, pročišćenih tekstova propisa, ažuriranog pregleda zakona RH i EU, stručnih članaka i drugih pravnih sadržaja na
1 najpouzdanijem
2 cjelovitom
3 integralnom
4 online
5 hrvatskom pravnom sustavu
.

 

Po čemu se ističemo

  • Ingbiro.com je jedina prava polazna točka za traženje pravnih odgovora rasipanih na milijunima internetskih stranica.
  • Ne treba lutati bespućima interneta u potrazi za odgovarajućom sudskom praksom i važećim zakonskim propisima, Uredništvo ingbiro.com je prve početne pretrage, selekciju, pročišćavanja, uredničke stručne recenzije, kontrolu i redovito ažuriranje propisa, sudskih odluka te povezanih stručnih tema već učinilo za Vas.
Zakonodavstvo na dodir prsta

Sve to je potvrda da se sa sigurnošću možete osloniti na Pravni portal ingbiro.com, tretirati ga kao da je dio Vašeg tima, konzultirati ga, pozivati se na sadržaj i činjenični i pravni temelj koji Vam pruža, koristiti ga kao pomoć u svakom trenutku, štedeći vrijeme, a i novac.
Potvrdili korisnici!
87% korisnika svakodnevno koristi ingbiro.com u radu.

Važno je...

  • da je relevantnost rezultata istraživanja i pouzdanost pronađene informacije na ingbiro.com zajamčena
  • da se sadržaji na ingbiro.com dnevno ažuriraju
  • da su svi pravni izvori vjerodostojni: važeće zakonodavstvo – relevantna hrvatska i europska sudska praksa – stavovi priznatih stručnjaka o aktualnim i vječnim pravnim pitanjima
  • da je zahvaljujući responzivnom dizajnu ingbiro.com dostupan u svakom trenutku na svakom uređaju
  • da imate stalnu pomoć urednika u lakšem snalaženju i pretrazi sadržaja te u davanju mišljenja o važenju i primjeni propisa.

 

Provjerene pravne informacije